Menyknapp

Aktuelt

Positivt politisk vedtak for 2 av våre reguleringsplaner

Vi søker administrativ leder!

Kandidaten vi ser etter skal jobbe tett sammen med daglig leder og alle medarbeidere slik at bedriften og de ansatte når sine utviklingsplaner og mål. Vi søker etter en ivrig lagspiller med lederegenskaper som kan ta styring og ha orden i en hektisk hverdag. Du evner å drive prosesser, både på egenhånd og i samarbeid med andre.

Trollvegg presentert i Arkitektnytt

Vi er veldig stolte av å bli presentert i bransjebladet for arkitektbransjen i Norge, og tar det som et tegn på at vi blir lagt merke til utenfor regionen.

Arkitektstilling ledig!

Vi søker en engasjert medarbeider som vil være med på å utvikle kontoret vårt videre. Vi har oppdrag innenfor stedsutvikling, idrett, undervisning, bolig- og næringsbygg og kommunikasjon, og kan tilby en super arbeidsplass med flinke og hyggelige kolleger,

Trollvegg vil ha el-ferjer fra Randesund og Vågsbygd!

Fremtiden er elektrisk!

Om kontrast og harmoni…

Boligen som vi har tegnet i Gimleveien nærmer seg ferdigstillelse. Dette er en bolig med et moderne formspråk som ligger i et eksisterende boligområde.

Trollvegg Plan og Landskap - 3D-planlegging

Vi jobber med et sterkt engasjement om å lage gode steder og gjennomførbare planer. Et av verktøyene vi benytter for å oppnå dette er 3D-modellering. Her er en liten film av noen prosjekter vi har jobbet med den siste tiden.

Trollvegg og Consto vinnere av arkitektkonkurranse for Velodromen i Sola

Se live-stream av pressekonferanse på Trollveggs Facebook-side fra 11:15!

Spennende boligprosjekt på gang i Grimstad

Trollvegg planlegger boligområde i Grimstad og har fått spalteplass i Grimstad Adressetidende. Få en smakebit av våre visjoner for område.

Arkitekturblogg

Trollveggs hjemmeside har fått et ansiktsløft, en ny visuell profil og nye funksjoner. En av de nye funksjonene er bloggen.

Parkeringshus under Torvet

Nå gjenstår siste hånd på verket før Torvet endelig kan tas i bruk igjen.