Menyknapp

Vårt samarbeid med Statsbygg i Agder-regionen videreføres


Vi ser ser veldig frem til å fortsette vårt gode samarbeid med Statsbygg. Vi har hatt avtale for Agder-regionen i fire år allerede og er blitt godt kjent brukere på de ulike eiendommene og våre gode samarbeidspartnere i de andre rådgiverbedriftene. Universitetet i Agder med rundt 13 000 studenter og 1 300 ansatte er viktigste leietaker for Statsbygg i Agder.

Som ansvarlige for fagene ArkitekturLandskapsarkitektur og Interiørarkitektur vil vi med denne avtalen få muligheten til bidra positivt til god forvaltning og utvikling av både bygninger og uteområder.


Avtalene med Statsbygg er inngått i fellesskap med rådgiverbedriftene Dagfin Skaar AS, Løyning AS, Brekke og Strand og WSP Norge, og gjelder for Agder. Våre selskaper vil med dette få muligheten til bidra positivt til utvikling av de mange bygningene og uteområdene som Staten eier her i vår egen landsdel. Disse selskapene er tillitsvekkende samarbeidspartnere med dyktige ingeniører som vi har lang og god erfaring i å samarbeide med. Her er fagområdene som vi har tilbudt til Statsbygg i denne avtalen:

ARKITEKTURPROSJEKTERING - BYGG OG ANLEGGSTEKNIKK - BRANNRÅDGIVNING - BYGNINGSAKUSTIKK - BYGNINGSFYSIKK - BYGGESØKNADER – CE MERKING - DRONESCANNING - ELEKTROPROSJEKTERING - ENOVASØKNADER - GEOTEKNIKK - GJENBRUK OG REHABILITERING - LANDSKAPSARKITEKTUR - LYSBEREGNINGER - INTERIØRARKITEKTUR - 3D SCANNING - MILJØ OG ENERGIRÅDGIVNING - PROSJEKTLEDELSE - SANITÆRTEKNIKK - TEKNISK BYGGELEDELSE - TERMOGRAFERING - UNDERVANNSINSPEKSJONER - VARMETEKNIKK - VENTILASJONSTEKNIKK

Her ser dere kart som viser de mange byggene som Satsbygg eier og forvalter:

statenslokaler.no

Forrige aktueltsak Neste aktueltsak