Menyknapp

Avtalene med Statsbygg er inngått i fellesskap med rådgiverbedriftene Dagfin Skaar AS, Løyning AS, Brekke og Strand og WSP Norge, og gjelder for Vestfold og Telemark og deler av Viken. Våre selskaper vil med dette få muligheten til bidra positivt til utvikling av de mange bygningene og uteområdene som Staten eier i denne regionen.

Statsbygg har en stor eiendomsportefølje i Sørøst-Norge - med mange eiendommer som huser viktige samfunnsfunksjoner. Som ansvarlige for fagene Arkitektur, Landskapsarkitektur og Interiørarkitektur vil Trollvegg forsøke å bidra positivt til at byggherrens mål og brukeres behov blir ivaretatt - til beste for fellessksapet.

Det er med stolthet og ydmykhet vi går i gang med disse oppgavene. 


Vi ser ser veldig frem til å bli kjent med nye folk og steder i del av landet enn hvor vi tidligere ikke har operert. Statens sine bygninger huser mange arbeidsplasser og viktige brukergrupper. Mange av bygningene representerer også viktig kulturhistorie for mange byer og lokalsamfunn i Sørøst-Norge. Området er stort - og strekker seg fra Hemsedal og Geilo i nord til Kragerø ved Skagerak i sør. Og fra Vinje ved Hardangervidda i vest til Oslofjorden i Øst. Grenlandsbyene Skien og Porsgrunn, Vestfoldbyene Larvik, Sandefjord og Tønsberg i tillegg til "region-hovedstaden" Drammen er de viktigste byene i området. Universitetet i Sørøst-Norge er største leietaker. USN har universiteter i Bø, Drammen, Kongsberg, Notodden, Porsgrunn, Rauland, Ringerike og Borre. 

Som ansvarlige for fagene Arkitektur, Landskapsarkitektur og Interiørarkitektur vil vi med denne avtalen få muligheten til bidra positivt til god forvaltning og utvikling av de mange bygningene og uteområdene. Statsbygg er en profesjonell eiendomsaktør som vi kjenner godt etter fire år samarbeid i Agder. Vi gleder oss til å utvide samarbeidet!


Avtalen er inngått i fellesskap med rådgiverbedriftene Dagfin Skaar AS, Løyning AS, Brekke og Strand og WSP Norge

Disse selskapene er tillitsvekkende samarbeidspartnere med dyktige ingeniører som vi har lang og god erfaring i å samarbeide med. Her er fagområdene som vi har tilbudt til Statsbygg i denne avtalen:

ARKITEKTURPROSJEKTERING - BYGG OG ANLEGGSTEKNIKK - BRANNRÅDGIVNING - BYGNINGSAKUSTIKK - BYGNINGSFYSIKK - BYGGESØKNADER – CE MERKING - DRONESCANNING - ELEKTROPROSJEKTERING - ENOVASØKNADER - GEOTEKNIKK - GJENBRUK OG REHABILITERING - LANDSKAPSARKITEKTUR - LYSBEREGNINGER - INTERIØRARKITEKTUR - 3D SCANNING - MILJØ OG ENERGIRÅDGIVNING - PROSJEKTLEDELSE - SANITÆRTEKNIKK - TEKNISK BYGGELEDELSE - TERMOGRAFERING - UNDERVANNSINSPEKSJONER - VARMETEKNIKK - VENTILASJONSTEKNIKK

 

Her ser dere kart som viser de mange byggene som Satsbygg eier og forvalter:

statenslokaler.no

Forrige aktueltsak Neste aktueltsak